Sunday, November 30, 2008

vihmne p'aev

nagu ennist mainitud, l'aks hea plaan bassu 'a'ares tiba p'aikest v6tta, totaalselt aia taha, sest vihma sadas ja puhus k6va tuul. Tuli meelde, et Brian eile lennukis lubas, et "I guarantee you that there's always sun in Miami". Nojah, peaks talle seda kinnitust meelde tuletama, et kuhu j'ai see lubatud p'aike?

Niisiis, l'aksime kaubandusv6rku kammima. Kuna ma olin Eestist'ara tulnud nii, et p'aikeseprillid koju unustanud, siis oli esmane ylesanne leida p'aikeseprillid. selle retke k'aigus leidsime K-le ka 3 seelikut ja mulle yhe kleidi ja saime ikka nii naerda, et pisarad v'aljas ajades selga erinevaid v'aljam6eldisi. J'allegi j'a'an oma vana seisukoha juurde, et ikka iga moega ei pea kaasa minema.

Peale kerget l6unat veenis K mind proovima kohalikke kaneelirulle, mis olid muidugi t'aiesti hurmavad, aga annavad siiani tunda. Kuid palju huvitavam oli see, et kaneelirullide omastamise k'aigus vaatlesime kohalikke inimesi. ja selle p6hjal v6iks teha paar j'areldust - 1) kohalikel plastikakirurgidel l'aheb ilmselt p'aris h'asti - millised rinnad ja kui palju! 2) ja alati ei 6nnestu need operatsioonid vist t'aielikult ja 3) m6ned ei oska ilmselt operatsioonidega piiri pidada ja 4) meie peame r6huma muudele aspektidele, kui v'aline ilu, siin meie sellega kaugele ei purjeta. me oleme omaparased ja loomulikud :)) no millega peab end ju lohutama...

1 comment:

Z said...

Tubli tüdruk! Aktiivselt kirjutad!
Hakkasin mõtlema selle peale, et mida Miamis soovitada, kuid midagi eriliselt vaimustavat pähe ei tulegi. Kindlasti tasub kolada Miami Beachi Art Deco rajoonis ja Ocean Drive'il. Naudi ookeani ja päikest, kui see peaks välja ilmuma!
Key Biscane'i rahvuspargi võid vahele jätta - ei olnud sõitmist väärt. Küll aga on mõistlik Everglades'i minna ja krokodele pai teha.
Golfi osas ei oska nõu anda - see atraktsioon jäi seal vahele.
Tervita Vin Dieselit, ta peaks seal beachi kandis valge Bentley kabrioletiga liikuma... ;)