Monday, December 1, 2008

sokikott

no ikka ilge nook, t'ana oli ilm j'alle selline nagu Eestis - helehall, kohati tumehall pilvitus, kerge vihm, tuul ja muu. See ei tee ka asja yldse paremaks, et K kogu aeg korrutab, et sellist ilma pole Miamis yldse olnud. No miks just siis kui mina siin olen!?

T'anase p'aeva m'arks6na on sokikott. Nimelt hakkasin eile otsima oma l6putust golfikotist kilekotti sokkidega, mille kodus omast arust ylihoolikalt komplekteerisin -golfisokid, teksasokid, unesokid ja muu. No ja seda pole! kuidas ma sain selle koju unustada? kuhu ma selle siis unustasin? kas t6esti Ameerika tollis tootavad mingid sokiperverdid, kes varastavad inimeste kottidest sokke ja en'ae yks on oma sokid k6ik veel ilusti yhte kotti pannud? no igal juhul tundus perspektiiv juba ysna lootusetu, et t6esti peab minema j'alle poodi sokke otsima. Ja millega see j'arjekordne poesk'aik l6ppeda v6ib... aga just siis kui lootus oli juba t'aiesti kadunud ja me hakkasime liikuma v'alja ja golfama, siis pudenes see neetud sokikott koos k6ikide ilusti komplekteeritud sokkidega v''alja ja usk Ameerika tollitootajatesse oli j'alle taastatud.

L'aksime jalutama Lincoln roadi peale, seal kandis on need lahedad Art Deco majad. Suundusime yhte soogikohta sooma ja otsustasime v6tta v'aikesed salatid, mis osutusid siiski nii suureks, et Tallinnas oleks yhest saanud soonuks kuskil 7 suurt v6i 10 v'aiksemat inimest. Meie k6rvale istutus yks vahva prantsuse vanapaar, kes oli p'arit Cannes'ist ja kellega me laskusime meeldivasse vestlusesse vaheldumisi prantsuse, saksa ja inglise keeles (no nii andekad oleme:). Meesterahvas kysis, et mida me teeme ja tegi mulle vastuseks elu komplimendi: "14-aastaselt juba advokaat!" :)

Magustoiduks liikusime yhte vahvasse Itaalia j'a'atisekohvikusse, kus meid teenindas Andrese-nimeline noormees, kellele me siis loomulikult lahkelt seletasime, kuidas tegemist on ikka v'aga eesti nimega ja kas ta juured on meie kandist. Tuli v'lja, et hoopis Kolumbiast. J'a'atise l6petuseks tuli ka p'aike v'alja ja asi hakkas omandama juba t'aiesti troopilist ilmet.

No ja siis l6puks j6udsime ka golfama, v6i esialgu vahemalt harjutusv'aljakule, mis oli muide valgustatud. Caddiemasteris suutis K r'a'akida sellise loo, et tegu on kuulsa Eesti golfariga, kes suundub siit kohe Jamaicale v6istlustele ja yldse on hirmus t'ahtis ja kellel vaja seet6ttu harjutada. hoidsin poialt, et nad ei tuleks vaatama, kuidas loogid v'alja tulevad ja seet6ttu peavad Eesti golfi tasemes hirmsasti pettuma...

ja homme hommikul stardin siis Jamaicale. kuidas sealt kirjutada saan, eks siis paistab.

No comments: