Saturday, December 6, 2008

golfist



Teise v6istluspaeva mangisime White Witch-nimelisel golfivaljakul. Valjak oli vaga vinge ja vaga m'agine. Siin tundus golfiauto kasutamine isegi 6igustatud. Driving range (ehk pikkade lookide harjutusv'aljak oli mae peal, kus avanesid t'aiesti hingematvad vaated ookeanile ja valjakutele. Ilus.




Nime on väljak saanud selle sama tadi jargi, kelle jargi see v6istlus on nimetatud (Annie's revenge). NImelt olla siin elanud yks Annie nimeline valge naine, kes olnud selle suhkruvabriku omanik, mille varemetes see Cinnamon Hilli valjak on ehitatud ja kellel legendi jargi olnud 5 abikaasat, kelle ta siis teise ilma saatnud yksteise jarel ja samal ajal ridamisi tumedanahalisi armukesi.

Caddied olid siin nooremad ja palju viimistletumad kui Cinnamon Hillis, aga ausalt oeldes olid need esimese paeva caddied (White Whitchis) palju laisemad. Naljakas on see, et kuidas selle teenusega ara harjub. Kui oled juba kaks paeva nii manginud, et keegi puhastab su kaikaid ja palle ja rehitseb bunkrit ja toob sulle sobiva kaika, siis kui seda ei teha, lahed justkui pahuraks. Tobe, eks? Teisalt arvestades seda, et need tyybid saavad selle eest palka ja sama suure tipi peame meie maksma, siis v6iks ju ka n6uda, et midagi tehakse. No kui nad peavad kaasas kaima. ja caddiedega meenus veel yks nali esimesest v6istluspaevast - no nad peaksid olema toetavad ja sellised vaiksed, eks ole.. Kui meie pro mangis suhteliselt halvasti ja tegi halva loogi, siis parast mitmendat sellist jama ytles Lancelot "You missed that one, oh ya totally missed that one". Willie tahtis ta kaela murda, aga me naersime peaaegu ribadeks...

Kuna WW golfivaljak oli tohult magine, siis olid radade vahelised teed nagu lisaboonus - golfiautoga seal rallimine tundus nagu kerged ameerika maed. Kohati s6itsime dzunglist labi nii, et tundus nagu oleks keldrisse sisenenud, seal oli jahe ja r6ske.

Jah, selle kohta peab ytlema, et kui su pall ikka sinna metsa tee leiab, siis jargi sellele minna on kyll taitsa m6tetu, et mitte oelda v6imatu. Kuigi - kui naiteks Cinnamon Hillis Vincent sinna meeste palle otsima sukeldus, tuli tagasi kuskil 10 palliga alati. Samas ilmselt selle p'rast ta mulle ytleski, et I'd caddie for yo-man all tha time - yo-man always on the fairway, I go look no ball in jungle".

Meie jaoks on tohutult naljakas, et siin kehtivad suvereeglid, mis v6rduvad meie talvereeglitega - st saad oma palli t6sta fairwayl, puhastada ja asetada. P6hjus peitub selles, et kui sajab vihma, on tohutult palju vett ja mudaseid kohti. Tegime nalja, et neil on suvegriinid ka, mis v6rduvad meie talvegriinidega...

no siis kindlasti huvitab m6nda, et kuidas meil laks? Tsiteerides yhte mu s6pra -"jargmine kysimus, palun!". no tegelikult laks nii, et teise v6istluspaeva l6petasime kokkuv6ttes 10ndana, mis tahendas seda, et olime no teises pooles ja yldv6idu peale enam ei manginud. Positiivne oli selle juures see, et saime mangida teist korda ilusamat valjakut, mis oli see WW. Aga tana kui me laksime mangima, siis astusime v6istlustulle liidritena, kuid kokkuv6ttes jaime vist viimasteks. Ausalt oeldes ma ei saanud sellest v6istlusformaadist paris aru ja mulle tundus, et meie pro arvutas midagi valesti, sest kuidas meil said olla nii suured vahed teistega? no eks siis 6htul kuuleb-naeb. Ise mangisin tana igal juhul taitsa hasti ja vist lausa oma hcp-d alla. Ilmselt see oli see papi antud h6bedollar, mis mulle 6nne t6i :)

No comments: