Tuesday, December 9, 2008

half moon

Paev parast v6istlusi oli hommikul paris kurb, enamus lahkusid, ka meie saime hommikul kauem magada ja laksime golfama alles kell 11. Hommikul selgus, et gurmeedinner oli meie vaesel ameeriklasel, kes k6ikidest menyyvalikutest eelistab alati hamburgerit (no milline klishee, aga mis teha), loonud p6hja totaalselt alt 'ara ja seega pidime golfama minema kolmekesi. Arsti tytrena andsin Williele loomulikult tablette oma meeletust tagavarast ja etteruttavalt v6ib oelda, et 6htul sai mees jalle hamburgerit ja friikartuleid syya.

Half Moon golfiklubi on kohe siin lahedal ja k6ikidest mangitavatet v'aljakutest k6ige kallim. Kuid nagu tuli v'alja - mitte k6ige parem. Kohale j6udes selgus, et autod on otsas ja peame m'angima jala. No jumal t'anatud! aga caddie pead ikka v6tma, kes su kotti tassib. Kuna Rolandi jalg oli haige, siis nemad v6tsid kahe peale ikkagi auto ja mina k6ndisin. 6ige golf on ikka siis, kui sa v'aljakul jalutad, mitte ei s6ida autoga. Autoga s6ites ei ole sa m'angu l6ppedes isegi vasinud ja yldse mingit tunnet pole. Ma mangisin kohe palju paremini k6ndides.

Kuigi seda peab ytlema, et kell 8 m'anguga alustada on tegelikult palju parem kui kell 11, sest kell 11 oli ikka nii l6putult palav, et higi jooksis isegi minul. Yldse oli see h'asti kuum p'aev, peaaegu tuulevaikne ja p'aike l66skas. Siinkohal v'aike kommentaar p'aevitamise kohta - no midagi ei ole teha, olen j'alle selline s'ark seljas-kinnas k'aes- seelik seljas- sokk jalas- golfarip'aevitusega. aga mina panin ikka iga paev p'aevituskreemi. Vastupidiselt ylej'a'anud valgetele-mehed-nagu-metsapullid-eestlastele. nende naha v'arvuse erinevus k'atel-jalgadel ja kaetud kehaosadel on ikka nii mitu tooni, et ma ei oska isegi kohast v6rdlust tuua.

Aga caddied Half moonis olid taiesti kasutud. Vana, kes minu kotti tassis, oli minuga pystihadas, sest ma k6ndisin nii kiiresti. kogu see asi n'agi v'alja nii nagu v'aike laps, kes k6nnib t'aiskasvanu k6rval - paar sammu k6nnib ja siis kuna jaab nii palju maha, on paar sammu taas sunnitud jooksma. Mingi hetk ta loobus minuga yldse kaasa k6ndimast. kuna rajad laksid teineteisest mooda, siis ta andis mulle draiveri ja ise jai poole raja peale ootama.

Teine caddie oli selline noor poiss. Kui kysisin temalt yhe raja alguses, et kus griin on, kuna lippu polnud n'aha, siis ta hakkas lappama mingit raamatut ja arvas siis, et griin v6iks olla umbes selles suunas. Griinide lugemisega oli ka naljakas - ytleb, et peaksid looma 3 tolli paremale. Kui Villu kysis, et ei, mulle tundub, et hoopis selle palmi peale peaks suuna v6tma, siis oli ta ka n6us. Ainult, et palm oli umbes 3 meetrit vasakule. Hiljem tunnistas, et ta ei ole kunagi golfi manginud ja on siin praktikant ja golfist suurt ei tea. no ja sellise teenuse sa pead v6tma ja selle eest maksma. Jabur.

Kui midagi positiivset Half Mooni golfiv'aljaku kohta oelda, siis p'arast m'angu baaris keevitas kohalik baarman meile igati h'aid rummikokteile.

Kuna tasu selle valjaku eest oli k6ige k6rgem ja meie kottide kylge pandi sellised plassmasslatakad nagu Niitv'aljal, kui oled seal aastaks m'angu6iguse ostnud, siis arvasime, et ehk on meil selle raha eest aasta aega 6igus siin m'angida. V6i saime selle raha eest lausa osaluse kauba peale.

No comments: