Saturday, December 6, 2008

montego bay

minu tohutul pealek'aimisel sain teised nii kaugele, et laksime tana peale golfi Montego Baysse (ja ilma golfikingateta ja mitte k6ige puhtamate riietega :). asi selles, et meie pro on ju ameeriklane ja nad on tohutult ara hirmutatud, et ei v6i minna ja sind lyyakse maha jne. No nii hull ka ei saa olla ju.

Ei olnudki (kuigi Willie ei tulnud muideks :). Turistidele m6eldud tanavatel on tohutult palju poekesi ja putkasid, mis k6ik myyvad sama nanni, aga veidike k6rvale on ikka tohutu vaesus. Majad on tehtud eterniidist ja muudest kaeparastest vahenditest kokku klopsitud, enamus mehi kaib ringi vaga uduste silmadega ja tanavatel on tunda tugevat marihuaana h6ngu. Seda viimast loomulikult ka pakuti. nagu ka prostituute ja muud kuuma kaupa.

ja kuna valged on nii ara hirmutatud, siis ega neid eriti naha ei olnud kyll. eks meiegi j6udsime 6nnelikult oma roosasse maailma tagasi. siin oled t6esti nagu vangis.

5 comments:

Birgit said...

Hellou Kaja-Lady-Man!!! :)
Ma olen siin ka ikka pisut jälginud sinu reisimuljeid ja tundub, et sul seal igav ei hakka!
Peaasi et ikka päike paistab.
Need caddyd on sul ikka kivikõvad!!! :) :) :)


PS! Kas sa selle K golfisõbraga ka kohtusid?

tarmojuristo said...

Käisin just reedel USA saatkonnas viisaintervjuul, kus keegi Pulleritsu moodi välja nägev konsulaarametnik ei suutnud mu passi lapates ära imestada et "why would anyone go to Banglagesh?!" :)

Ja raju on selle sinuga koos seal oleva seltskonna puhul ju see, et kõik need ameeriklased lähevad koju tagasi praktiliselt kangelaste ning tõeliste seiklejatena - mõelda vaid, nad käisid Jamaical!

Unknown said...

No nii tantsukamraad!
Minu roll on vist tantsude kuumad uudised Sinuni tuua... Oled valmis? Selle aasta võtjad on Argo ja Helena, juhuuuu! Aga Maarja oli ka tore!
Naudi siis kuumi Jamaica rütme ja loodan, et partneritest puudust ei tule;);)

Kaja said...

K golfis6braga kohtun alles t'ana ja homme on j'alle golfip'aev

Kaja said...

oot, kuhu sa siis nyyd lahed jalle ja millal?