Thursday, December 4, 2008

esimene v6istluspaev

tana oli siis esimene v6istluspaev, mangisime samal v'ljakul, kus eile harjutasime. Kahjuks ei lainud m'ang eriti hasti, vahemalt minul, aga kuna v6istluse formaat on selline, et igal rajal laheb arvesse parim tiimiliikme tulemus, siis kokkuv6ttes oleme esimese paeva l6puks kuuendal kohal, mis polegi nii halb.

Eile 6htul oli pidulik 6htusook, kus pakuti head-paremat, aga eriliseks rokkimiseks ei lainud, sest tana oli avalook kell 8, mis tahendas taas kella 6st aratust. Selline puhkus :).

6htusoogist nii palju, et sai vesteldud nii m6negi meesterahvaga (naisi siin eriti ei ole, v6i vahemalt tulevad mingil p6hjusel just meesterahvad minuga suhtlema). Otsustasin, et edaspidi ytlen lihtsalt, et olen Euroopast, sest see Estonia ei ytle neile kohe mitte midagi ja isegi Finland mitte ja eile ma sain ikka selliseid kysimusi, et hoia pead kinni a la "meil on siin demokraatia, mitte nagu teie elate seal diktaatori juhtimise all" (ma pyydsin v'lja m6elda, mis riiki ta silmas pidas) v6i et kas teie riigis on naistel iseseisev otsustus6igus? NB! mitte valimis6igus, vaid otsustus6igus jne jne

V6istlusest yks huvitav tahelepanek - nimelt meie caddie tahtis mitu korda sohki teha. Naiteks selline olukord - yhel rajal on lahimale lipule v6istlus, mille auhinnaks on 3 ood selles hotellis, kus elame, koos 2 ringi golfiga. Tegin veel nalja, et kui keegi meist v6idab, siis peab tagasi tulema siia. No ja siis loongi lipust 2 meetrit. aga... kahjuks oli tegemist mu teise loogiga, esimese l6in lihtsalt mooda. Laheme griinile ja caddie hakkab markima minu tulemust paremaks, ma ytlen, et stopp, see oli ju teine look ja ei lahe arvesse. Tema ytleb, et keegi ju ei nainud. Golf on aus mang ja ei tahaks, et keegi nii teeks...

Kui v6istluselt tagasi tulime, siis oli hotelli varavate taga mingi meeleavaldus rikaste vastu. Hakka v6i uskuma, et ei ole tark hotelli v6i golfivaljaku territooriumilt lahkuda. Enne pyhapaeva pole selleks niikuinii v6imalust, sest sinnani on v6istlused.

ja muideks paike on nyyd valjas, kuigi pilvi on ikka iga paev naha suuremal v6i vahemal maaral. Aga need, kes paikesekreemi e pannud, olid tana ysna p6lenud. kohalikud kyll ytlevad, et see on nende k6ige hullem talv, et on kylm ja pilve. Aga p6hjamaalane on r66mus sellegi yle :).

ok pean nyyd lendama. Ohtusook. ohtul tundub, et mingi band hakkab mangima. aga kuna homme jalle kell 8 start ja teisel valjakul, mis on pisut eemal siit, siis aratus veelgi varem, kui siiani, seega ei pruugi eriliseks molluks minna.

Ja suured kallid mu armsale vennale ja Mari-Evale synna puhul! Minu puhkuse kalendritunnetus ytleb, et tegemist on 4. detsembriga.

4 comments:

Ülo said...

Aitäh õnnitluste eest!

Kirjutan kergete järelnähtudega, kuna eile oli väike istumine. Jah, mängiti ka "7"-t.

Aga nüüd vaja tööle minna.

Kas ma peaks nende meeleavaldajate pärast muretsema?

Romps said...

Hei,
Tervitused sulle sinna Jamaica-man saarele!
Muuseas Ülo hoiab peost rääkides ennast ilmselgelt tagasi. ...ei tea võib-olla on see tingitud üha kasvavast vanusest või miskist muuust aga minu arust oli eile igati korralik pidu. Ma hüppasin läbi nii südaöö paiku, siis igatahes osad külalised käisid juba alt naabreid peole kutsumas (tingimuseks oli fraki kandmine) ja niisama koridoris räuskamas :). Ja Ülo, mida see teibiga paigaldatud digitaalne termomeeter sinu alt naabri koridori uksel ikkagi tähendab? :)

Unknown said...

Vaatan, et sul on ikka väga põnev puhkus, seiklust pikemaks ajaks:)Saada meile ka veidi päikest ja soojust!
Ja Lolo-trikkass tervitab, muideks ta saab homme "poja" - ei tea, kas talle "emaroll" sobibki?!:D

tarmojuristo said...

Rikkad imevad, neid peaks Eestis ka asjadega pilduma.

Aga Kingstoni peale jalutama minnes tasub siis vast valged kingad jalast võtta ja golfikott maha jätta :).